Vaknar. Lily väcker först mig och sen snabbt Leah. Jag byter blöja på båda. (Lily är blöjfri vissa dagar.)
Sen går vi ner och äter frukost. Roger brukar vara snäll och duka fram innan. Ladda kaffebryggaren.
Vi äter frukost. Jag dukar av. Gör en välling till Lily. Byter blöja på båda igen.  Leah vill ofta på pottan då om blöjan är tom. På med kläder på båda. Micrar hennes välling. In i soffan och myser medan hon dricker ur den, så ammar jag. Goseligosmys.
Varje morgon. Ingen stress någonsin. Bara fint, lugnt och skönt.

Sen hittar vi på lite av varje. Leker inne med leksaker. Städar undan om det går. Tvättar. Bäddar. Går ut med soporna. Det som behövs. Läser sagor. Sen kom Roger hem. Han gör lunch. Ofta äter vi rester från middagen för det går snabbast. Han måste ju tillbaka till jobbet igen.

De här veckorna och mars så jobbar han 80%. För min skull. För vår skull. Vi är opigga. Han jobbar till 16. Fredagar ibland halva. Ibland lediga hela.
Sen åker han och vi är ute och leker på tomten eller inne. Iom att vi varit så mycket sjuka så har vi inte träffat så många som vi velat. Väntar nog till våren med det stora umgänget. Behovet är uppdämt. (Snart förvandlas jag till ett troll. )
Så vi får förkylningen ur huset. Vill inte Leah ska få rs eller kikhosta. Det är viktigt.

Längtar så till sommaren. Hänga tvätt ute. Bara gå in och ut genom dörren.
Barnen som leker på gräset. Gungar i gungställningen vi köpt. Leker i vår båtsandlåda, åker rutschkana från tornet. Måla om gästhuset. Inreda det.

Köpa nya utemöbler. Mindre den här gången. Äta frukost uppe på altanen.
Ååh längtan.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>