Det är rätt illa

Det är en underdrift.
Jag är ursjuk.
R får ta barnen och bara hemma idag.
Inatt vet det horribelt. Jag hade frossa och låg bara och kved tyst för att inte väcka barnen. Flyttade över LillL till R mellan amningarna. Fungerar fortfarande potta henne. Märkligt. Är fortfarande fascinerande och så lätt att ni kan R också göra det.
Jag försöker sova mellan varven.
Sov först uppe men ville ha barnen nära. L&L var lite kinkiga. La mig nere på soffan. Ammade. Vi somnade och R tog äldsta i myspölen. Jag sitter upp just nu. Men det gör bara korta stunder. Det snurrar. Jag känner mig supersjuk.
Kul helg. Not.
R får hos på något med Storasyster så ska jag sova hela helgen så mycket det går. Ska till vc i em men de säger nog bara att det är en vanlig förkylning som tar om och om. Hoppas det iallafall.
Lilla L är också sjuk än. Stora L är ok.
Just nu har jag inte så mycket att skriva.
Men.. det kommer.
Ha en fin sholedi!

image

L:s nya tidsglas.
Nedan lite inspiration som jag inte hunnit lägga ut.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>