Spilled Liquids

Dagen igår med Lillasysters pottande. Vilken magisk känsla det är att ha en fem månaders som jag kan läsa när hon är kissnödig. Hon gjorde inte i blöjan på helga dagen eller kvällen. Det är så fint. Hon tycker det är roligt så hon skrattar efteråt. Det är så roligt!
För att inte tala om hur det är att ha en bäbis som skrattar. Fantastiskt.
Men igår hade jag ner min vattenflaska i golvet medan jag ammade. Så Roger kom och hjälpte mig. Datorn åkte i golvet när jag försökte rädda den. Då hade jag ner ett vattenglas i golvet. Vi skulle äta middag. Storasyster tar tag och ska lyfta mjölken. Hon trodde nog att det var lite kvar för hon tappade den och den välte. Bordet. I fönstret och golvet. Vi torkar. Roger har nålar idag.
Det behövs.

Jag har tystnat lite. Lite. Förut umgicks jag friskt. Men har dragit ner på det.
Har haft mycket få besök sen Lillasyster kom. På gott och ont. Det goda är att det är skönt. Jag är mer nöjd och mer närvarande med barnen. Det tråkiga är att Storasyster fått mindre umgänge. Fast eftersom vi varit konstant förkylda så hade det varit svårt att ändra på.
Storasyster träffar i nuläget andra barn vid lekparker när vi varit friska. Hon går på gymnastik. Har lite annat på lut men får se om hon kommer in.
Roger börjar bli pigg. Jag är lätt snorig.
L&L är lätt snoriga men inte påverkade i övrigt.

image

Storasyster vill inte vara med på kort just nu så det blir på Lillasyster.
Och lite fina inspirationsbilder på barn
rum.

image

Hinkarna bast em smart idé. Funderar på att ha den lösningen ute. Istället för att köpa någon dyrare förvaring som är både mer tråkig och färglös. Undrar om det finns med lock någonstans? Genomskinliga. Det skulle vara bra.
 

2 thoughts on “Spilled Liquids

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>