Sjuk.
Idag så delade en vän den här och taggade mig. Det var smickrande, är, att hon tänkte på mig. Blev riktigt rörd.
Insåg att hon är väldigt klarsynt.

image

I vanliga fall tycker jag ju hårt och kallt (allmänt överlag när man hör privata betättelser är det en helt annan sak-jag är empat, men just nu en väldigt trött sådan och för första gången i mitt liv vänner jag mig inåt och låter mig själv gå före andra, utmattningssyndrom med näringsbrist pga av sönderstressad mage) att det är bara mesar som ger upp. Jag är ingen mes därför kommet jag aldrig att ge upp.
Ja. Smarta är kanske smarta som ser signalerna tidigare. Men jag ville ha min dröm. Drömmen om barn. Så.. jag är väl inte så smart alltid heller. Men jag beundrar de som inte ger upp. De som delar av sig med godhet och kunskap. De som kan och hjälper andra. Hade jag inte gjort det. Så hade jag kanske mår bättre idag. Vem vet? Men det har varit så värt det.
La oss igår. Inga inköp. Idag skulle jag behöva sortera in papper i pärmar. Handskura trappen och golven. R fixa panel till trappen. Stolarna jag köpte med komönster på har maken suttit sönder så jag måste klä om dom.
De köptes tydligen i se men inte röra-skick.
Puh. Hehe haha. Så mycket roligt att göra och jag som blivit sjuk.
Karatemästare hayaaaaa!

Att inte orka.. måste vila. Måste ta hand om mig.
Måste köpa en ny skrivare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>