Lily har scharlakansfeber. Leah har också varit sjuk. Men klarat sig från utslag än så länge. Leah nyser hängsnor. Jag nyser. Jag har halsfluss. Roger åkte till Stockholm imorse. Jag fick mensvärk från hell. Sådär lagom mycket. Laddade med frukt och plattor i soffan på fm. Godis och plattor till eftermiddagen. Micrade ris och fisk till lunch. Sen har vi appat, filmat och myst. Leah och jag har sovit. Hon i en timma. Jag i 5 minuter. Jag är sjukt trött. De är sjuka mer än friska just nu. Vårdcentralen igen i lördags för att kolla vad Lily hade. Prover. Inte kul. Penicillin 10 dagar. Utslag mage, rygg, lår, under armarna. Började med halsont. Nu kom han hem med lite kinamat. Han bakade semlor förra helgen och den här. Vi har gjort mängder med halsband och armband. Pärlplattor och teckningar. Spelat sällskapsspel och tv-spel. Lily är så duktig på Zelda Occarina of Time. 

Hon undrar om jag är äldst i världen. Och vilket folk som var först på jorden. Oxh hur dom kom hit. Dom kom inte från aporna utan från mammas mage. 

Aporna egentligen. Vilken långsökt teori.. hade nog inte kommit på den själv. Dagar i pyamas. Solen skiner och jag vill ut. Så trött på att vara inne. Jag har nyst 10 gånger under skrivandet av det här inlägget. Så om ni blir sjuka är det mest troligt mitt fel. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>