Pärla näsan och utveckling

Igår kom Leah till mig efter frukosten.

-Pärla näsan, mamma.

Roger lyckades snabbt få ut den genom att snyta henne. 

I övrigt så är vi friskare. Jag har lämnat mammagruppen och fokuserar nu på nya mammagruppen som är bara min. Min känsla för god smak, rättvisa, hyfs, etikett, rent spel och moraliska principer blev skäligen naggade i kanten. Så pass att jag igår var en boll av gråt.Jag hämtade mig rätt bra under eftermiddagen och kvällen. Det var inte oväntat. Jag fick hjälp och stöd av flera imponerande mammor till ett fint avslut. Det värmde. Det hela hade pågått tag och känns lite av en lättnad att lämna det bakom mig. En fin magisk känsla. 

Har tre hemliga projekt under våren. Får se vart det tar vägen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>