Förrförra helgen hade Lily 40å graders feber. Nu i helgen efter, Leah. I onsdags började Leah om med 40 grader igen. Torsdag gick den över 40.4. Imorse prick 40. Vi har kört Alvedon. Det tar ner febern ett tag bara. Fick en starkare dos imorse på akuten. (1177 ville vi skulle åka in igår eller på morgonen, ringde imorse igen och samma.) Leah är kinkig. På hemvägen började Lily må illa och strax efter började hon kräkas ner hela bilen bak. Nu har vi duschat båda. Ätit lite. Och försökte få tillbaka deras glada humör. Vi var uppe igår sent med en sjuk Leah och upp sjukt tidigt. Behöver sova. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>