Morgonpaket med två fina klänningar och diadem till mina döttrar. Jag fick underkläder liksom maken. Frukost med mormor och PO. God julmat, Kalle Anka och tomte. (Tusen tack PO.) Sen paket. Barbiebil, tofflor, pyssel och pärlor. Onepiece som enhörningar. Barbiekläder och pussel. Ett spel till mig och inredning till barnens rum. Jag fick också tre amningsböcker till hjälpmammakursen. Sen minns jag inte allt. Jo, av mormor och PO fick de Dr.McStuffin kläder och saker till. Mängder med Princesskläder. Sofiaklänningar, Frostklänningar. Och några till var.

 Vi fikade och har det mysigt. PO och Roger bastade och vi spelade spel. En bra julafton. 

Juldagen. Vi fick 2 timmar själva jag och Roger. Vi åkte runt och pratade och hade pokemon igång. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>