Sista julstöket

Mer bullar eftersom de gått åt. Lily har fått göra pepparkakshuset. Leah har lekt med tejp en halvtimma. Imorgon kommer mormor och PO. Vi jämförde också våra granar sen vi flyttade hit. 14,15 och nu 16. Rustas ser onekligen finast ut. Inte enbart för att bilden var bäst. Barnen har klätt den och det var så roligt. Den enda som smashade en kula i golvet var jag. Vi är helt slut. Roger slår in paket. Sen min tur. Ska bara skriva ettiketter och sätta på snören. Väntar på att Leah ska sova. Jag är nöjd. Lycklig men trött. Och förkyld, 4 månader nu. Huvudvärk har jag haft till och från men värre nu. Börjar få det jobbigt med synen. Lily och jag har också hunnit pyssla julkort. Satt upp lite tavlor i deras rum. Har många inlägg att skriva. Tankarna seglar genom som i en norsk fjord. Det känns bra. Rätt håll. Roger julhandlade med barnen häromdagen. Leah kikade in i under tyget i provhytter. De var överallt. En dam från frälsningsarmén frågade hur gammal Lily var. Hon gissade på 6 år. Medan de pratade stod Lily och hoppade på stället. Sen gissade hon på 5 år. Lily sa är hon var 4 och damen sa att hon var lång för sina 4 år. Lily fortsatte hoppa upp och ner på stället. Hon sa att det var många som fick barn som var som kvicksilver men ovanligt med två syskon. Roger sa att han aldrig mer skulle julhandla med dom, när han kom hem. Ska så in julklappar till mormor och PO med kom jag på. Hänger i mediala grupper på facebook. Det är så fint. Och roligt. Jag har lite syner ibland. Det är inte roligt. Det är mest bara jobbiga framtidsscenarier. Får sällan in något av nytta. Eller något roligt. Det har blivit mer sen 2009. Kanske inte så mycket och jag försöker stänga av. Det är för jobbigt.Det kommer över mig och jag försöker stänga av. Vill vara här och nu och inte veta just nu. Enda gångerna det lönat sig är när jag fick in om Turkiet. Och IVF. Innan. Men inte ens då visste jag exakt vad. Bara att något skulle bli. 

Nu sista rycket innan sömnen. 
 

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>