Söndagsnjutning

Nya tofflor på. Satte dit älvdörren som legat undangömd i ca 1-2 år. Liksom katten vid lysknappen. Snyggat till i mina döttrars utklädningsgarderob. Den har tjänat färdigt som leksaksskåp. Satte i en stång och vips, plats för klänningar och smycken. Hyllorna är uppe och har en över. Lamporna i Lilys säng är uppsatta. Även dom har legat gömda och väntat på att få lysa upp barnens rum. Jag har också rensat barnens leksaker. En tvättkorg redan och det finns mer att gå igenom. Jag har också gömt den i tvättstugan bakom en av Rogers tröjor.

Igår gick jag igenom alla Sindy och Barbiesaker. Det är så roligt och jag kan inte bärga mig tills hon får dom. 5 kartonger. Mängder med Sindy och Barbie. Två bilar. 4 hästar. En vagn. Huset. Pool. Kök. Möbler. En hundsalong. Cykel. Motorcykel. Så mycket fint att tom mina ögon tindrar när jag plockar. Gjorde bort mig lite och har köpt nytt av det jag redan har. Inte samma men 4 Barbiebilar är nog är nog att ta i. En har de redan fått. 

Jul om en vecka. Nära nu och jag längtar som ett barn att få fira den med min fina familj. Lily är så omtänksam och artig. Leah äter oftast med händerna. Fast hon kan äta med bestick. En bokhylla/tavelram fick vi ta ner eftersom den var i vägen för eluttag. Ska sätta upp den igen lite högre upp. 

Leah har fått ny vinterhjälm. Rosa som Lily. Lily har fått större skridskor och lite nya klänningar. 

Återgår till att rensa ur bland barnens saker medan Roger är ute med barnen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>