Vi  försökte städa lite innan vi fick besök. Gudmor med respektive. Roger och jag fick en dejt och den första gången vi var tillsammans helt utan barn. Men det blev kort. Kort mest för vi glömde ge dom nyckeln så de blev utelåsta. Helgen var mysig och rolig och barnen fick fina presenter. Vi firade en liten minijul. En riktigt mysig helg. 

Barnens rum. Vi är så nöjda. Har fortfarande för mycket möbler till det och en hel del att fixa innan det blir som vi planerat. Idag klädde vi barnens julgran. Rosa. Den är vit men alla kulor och ljus är rosa och silver. Fick äntligen rumpan ur och fick upp klockan med. Dock var kletet nästan slut så måste ha mer. Siffrorna har glidit lite snett. Gjorde en garderob av ett vitrinskåp men det ska fixas med smycken och diadem. 

Elektrikern har varit hit. Vilket vi är enormt glada över. Det var (blev) ett riktigt hästjobb. Med avstängd ström och mys med ljus. Vi har nu lagt i madrasser och bäddat i. 

Har nog lite för mycket tavlor till rummet med. 8 nalle puh. De rosa ska flyttas och bytas ut mot större. Sängarna är nybäddade och Lily sov i sitt rum inatt. I egen säng. På eget initiativ. Måste gjort något rätt. 

Vi var på hennes dagis och såg barnens luciatåg. Blev helt rörd. 

Jag är fortfarande förkyld och hostig. Leah har börjat hosta med igen. 3 månader nu och det börjar gå tungt. Är helt slut. Bara en vecka till sen jullov. Det ska bli roligt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>