Det finns golv. Det finns väggar. Det går nu att använda. Vi är färdiga med rummet. Nu är det inredning. Vi har börjat. Men. Vi har en del kvar. 

Vi har inga madrasser än. Vi saknar fler rosa lådor och rosa madrasser till sittbänkarna. Vi fixar det i helgen såklart. Vi behöver lägga golv i lilla affären. Vi behöver göra orientaliska fönster. Vi behöver bygga ett litet slott. Nu har vi iof ställt iordning det. Gardinerna jag köpte var en dundermiss. De såg inte alls ut som på bilden. Men Lily älskar dom så dom får duga för stunden men jag är lite besviken. Satte också upp ugglorna från nätet. Problemet är bara att jag köpte dom till Lily. För två år sen. Så behöver leta på något mera 4åringsaktigt. Men de får vara där just nu. Iallafall tills imorgon. Plus de hamnade way för högt upp. Måste göra om det. 
Äntligen ändå! Jag har längtat så. Fast vi inte är klara så känns det helt fantastiskt. Snickarna som förstärkte kattvindarna så inte taket skulle rasa, vrida ner sig. Isolerade om med cellulosa. Lagt panel. 2 år. Bara småfix kvar. Under de tre rosa tavlorna är två fönster. Där är en affär. (Kallax under ska bort.) Den är inte klar. Utanför fönstren kommer det bli ett slott.(Har hunnit med slå in paket i tid i år. Har gjort smällkarameller, Lily ville så gärna ha. Rosa…) Och Lily ska få en egen julgran. Vitt med rosa. Hade velat haft en större matta men missarna gillade den iallafall. Där ugglorna är kommer det bli en scen och en tv. Bakom dörren magnetertavlor till deras magnetbokstäver.

Barnens takgunga ska upp. Älvdörren och mer tavlor. Undrar var jag lagt pandatavlorna? Och har lite gamla nalle puh med. Ja, lite att fundera på. 

Tio i fyra. Sovdags. 

4 thoughts on “Barnens rum

  1. Det där är det FINASTE flickrum jag någonsin sett, åh så lycklig jag hade varit där som liten tjej. Jag skulle vilja se bilder från ALLA rum i huset, ni har fantastisk smak och jag myser när jag ser rum där folk tagit inrett med stil.
    Underbart och bra jobbat av er båda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>