Spegel spegel på väggen där

Speglar. Människor speglar varandra. I samtal upptäcker jag mig själv. Fortfarande. Idag upptäckte jag att med tanke på allt vi gått igenom så är jag ändå ”hel”. Visst tycker jag vissa situationer är extremt jobbiga ibland. Men att jag ändå tagit mig genom allt det. Och dessutom småbarnsåren. Det är extraordinärt. Och jag är nöjd med det.

Sa till Roger som ju varit med om allt (nästan) jag varit med om. Är det inte märkligt att jag är ok efter allt det? 

-Jo, det det. Det måste vara något fel på dig.

Och jag skrattade. Kärlek. Ett hus fullt med röra och barn. Och jag är ok. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>