Jag har haft mycket huvudvärk sista tiden och vet inte om det beror på homeopatmedicinen eller förkylningen.

Fortfarande fascinerad av att vc gav upp på mig och mina uvier. Går till en homepat äter medicin 6 veckor. Och jag som haft problem hela mitt liv har inte haft en enda uvi på hela hösten. Vårdcentralen gav upp. Mitt hår har alltid blivit fett snabbt. Men efter medicinen så är det inte så längre. Fascinerande och bra. 

Vi har återigen bakat. Lussekatter. Det var roligt och Lilys blev finast. Hon rullade sina krokar åt samma håll. Hennes låg mest på.en annan plåt men man ser en där. De ser lite ut som nakenkatter innan man stoppar in dom. Vi skippade russin och kör med vit choklad istället. Ska testa iallafall. Bakar ju lussebullar med vit choklad så ville prova. Det är så roligt och lätt att baka med hushållsassistenten. 

Julklappar slår jag in så fort jag får dom innanför dörren. Pyjamasar, pussel, princessklänningar. Lite böcker. Insåg att vi köpt dåligt med leksaker. Inser att vi har det mesta. Ikeaköket. Docksaker. Servicen till dockorna. Brio tågbana. Ikeabord med stolar. Scen. Mikrofon. Plattor. Lego. Innegunga. Hoppbollar. Barbies. My little ponys. Med mera. Det känns lite svårt att hitta bra leksaker som de kan leka med. Doktorsväskor 2 s vetrinär 1. Svamphusen. Plus måste rensa ur.. måste sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>