Den har gått i ett. 

Gudohjälp. Barnen har i inte bråkat med varandra så mycket. Har de det så här vi köpt varsin. Problemet löst. Men i måndags tog det fart. Min bvc sa att 65 gånger per dag var snitt. Tyckte det lät mycket men.. vet inte om det räcker till. Jag är helt slut. Hjärtklappning. Huvudvärk och magont. Roger tog med dom ut under eftermiddagen. Jag har gråtit. Mycket. En hel vecka utan andningsrum. Inte suttit förrän jag lagt mig. Leah vill inte sova. Hon har somnat tidigare den här veckan. Men vaknar igen efter en stund. Har inte fått något gjort. Alls. De har vänt upp och ner på hela huset. Haha. Och jag orkar inte städa. Inte idag. Jag slog in lite paket bara. Sen inget mer. Bara ligger ner och blundar. Har inte haft så mycket ångest sista åren men igår och idag. Vi har också bakat bullar och bröd inatt. De somnade tidigt. Lily först. Sen leah. Sen vaknade de mitt i natten och vi åt nybakat bröd. Mysigt. Hade hoppats på sovmorgon imorse. Men inte då. Lily var uppe före åtta. Jag har sovit både sent och dåligt. Leah vaknar och skriker: 

-Andra!

Vilket betyder andra bröstet när hon vill amma. Jag skulle behöva minst 3 månaders semester. I den här röran så har jag startat en ny mammagrupp. Och lottar ut en fin mammabox. Skriv en kommentar så mailar jag en inbjudan. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>