Äntligen är de uppe! Och EC! 

KTapeterna  är uppe. 

Nu bara taklister. Sen golvet. Sen lister.

Barnen utvecklas så snabbt. Leah pratar långa meningar. Lily tog ”R” tidigt. Får se när Leah tar det. Hon har börjat med rätt pronomen.

Vi körde EC tidigt. Nu går hon naken och överraskar genom att gå iväg helt själv på toaletten eller pottan när hon blir nödig. Hon pottränar sig själv. Vi har inte gjort det annat än EC. Känns så roligt. Var i tvättstugan en dag. 

Hon kom ut där och sa att hon bajsat. Klätt av sig själv. Spolat och torkat. Samt tvättat händerna. Fick torka lite extra bara. Hade inte räknat med det. Alls. 

Och det har fortsatt. Hon går själv iväg och kommer och berättar efter så vi kan hjälpas åt att bära pottan (om det var den hon valde) och torka efter. 

Så fint på något vis. 

Jag är lite piggare i perioder. Det känns också väldigt fint. 

Jobbar fortfarande mycket med mig själv. Roger stöttar så fint. När jag tänker på allt som varit tappar jag ibland fotfästet. Det känns lite som att jag liksom nästan upplöses. Och måste fokusera på nuet för att få ihop jaget igen. 

Jag är rätt trött mentalt samtidigt som energin kommer tillbaka. Jag skriver kortare meningar. Sover överlag mer nuförtiden men ändå för lite många nätter. Lily har fått näringssdryckerna nu. 

Julen närmar sig och det mesta är klart. En julklapp till Roger är kvar. Min pappa har lovat komma upp innan året är slut. 

Mamma är i USA hos min syster. Vi har skypat och det är roligt att se hennes barn. Lily älskar att pyssla. Leah älskar pussel och vattenfärger. Snön har försvunnit. Rogers blodtryck gick ner när han började springa. Men har gått upp igen då han inte hållit i det.

Det ska bli så roligt att inreda barnens rum när det är klart. Spännande och så roligt. Hoppas bara att allt får plats. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>