Drakbarn eller enhörningsbarn

Fick städat hela huset i fredags. Vi har åkt pulka. Vi hade energi till en lyxigare fredagsmiddag. Vi har byggt snögubbe och snölykta. Vi har bakat tårta och firat fars dag. Roger har målat en gång i barnens rum. Andra gången just nu. Jag har hunnit med att tvätta undan och snyggat till i tvättstugan. Läste någonstans om drakonkids och unicornkids. Unicornkids är lugna. Drakonkids livliga. Jag behöver inte fundera så länge på vilken typ vi har. Dragonkids plusplus. Men minns mig själv som en unicornkid. Liksom Roger. Så var kommer drakblodet ifrån? Mig? Roger? 

Vi har fått hem gardiner och lakan till barnens rum. Julklappspussel. Beställt princesskläder och pyssel. Städat ur garderober. Spelat spel.

Måste säga att jag blivit betydligt piggare av medicinen.Jag tog fem dagars paus och sjönk direkt ner i trötthetens djupa hav. Tog igen och 3 dagar senare betydligt piggare. Vilken enorm skillnad. Fått tillbaka mitt liv, känns det som. Har också en kurs jag önskar gå. Behöver lite böcker bara. Det ska bli så roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>