Plötsligt händer det

Det blir tyst vid matbordet.
Lugnet. När barnen äter. Helt tyst. Första gången på över 4 år.
I minst en minut. Igår OCH idag.

Vi har beställt julklappar och jag väntar med spänning på att få dom.

Rummet. Sängarna i barnens rum är klara! Nu börjar nästa projekt, delmål.
Grundmåla rummet. Tapetsera och måla med färgen. Sen golven. Sen klara!
Fortsätter vi i den här farten är vi klara till jul!

Jag har varit energibefriad ändå. Och missat saker. Leah skulle börjat gymnastik i höstas. Bad Roger maila i våras men det blev inte av och sen glömde jag av det. Känner mig rätt hemsk. Lilys aktivitet har inte heller blivit av. Mest för att hon varit så förkyld att hon bara gått 2 gånger.
Hoppas på en bättre vår.
Jag behöver komma ut lite mer. Träffa mer folk. Men jag har varit hemma och mammat mina barn ändå. Det var lite mer ensamt än vad jag trott. Men samtidigt skönt att kunna lufsa runt i myskläder och otvättat hår. Bara lätt orolig för oväntat besök.

image

Igår städade vi undan. Dammsög. Fixade. Sen myste vi med glögg och Modern Family på netflix. Mycket skratt.
Sen vaknade Lily arg som ett bi av en mardröm. Hon skrek.. skär bort den!
-Och ta bort bäret!
Och -akta dig för räven!

Undrar såklart vad hon drömde.
Hon mindes inget imorse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>