Det tar sig. Trappen.

image

I nästan 3 år har vi bott i huset nu. Och det går i den mest långsamma fart man kan tänka sig. Barnen ger i princip bok utrymme. Eller har gjort. Det håller på att ändras. Nu går de att muta ibland. Nu leker de själva ibland. Har också bytt till julgardiner i hallen och halva är utbytta i köket. Halva. Får se när jag höger byta även kappan.
Roger har krattat löv. Barnen är ok om än fortfarande lite snoriga. Igår hade vi en liten dejtnight. Med fokus på liten. Vi spelade pokemon i bilen och de sov i den. Fick lite prata gjort. Inget vi brukar hinna annars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>