Vårdcentral vs homeopat och Lily uvi med

Fick en tid av vc efter några veckor. Läkaren ringde upp och gav en tid 4 dagar senare. Homepat ringde jag samma dag. Fast innan läkaren hörde av sig. Och fick de här tiderna samma dag. Med någon timma mellan.
Vårdcentralen. Nu har jag en fantastisk läkare. Tur. Hade med uvi-prov. Lämnade in. Stickan visade inget men skickade på odling. Tog blodsocker med. Bra värde. Han ville ändå träffa mig så väntade. Men han hade rätt fullt och ville inte vänta hela em. Roger hade barnen. Var tvungen äta något mellan. Minns inte vad eller var. Tror vi fikade på Hagbergs. Sen hann vi med en kort minut på biblioteket. Kissnödig barn. Lånade lite böcker och skyndade till min tid.
Aldrig varit till en Homeopat förut. Inga förväntningar. Lätt misstänksam och skeptisk. Enligt Wiki är det humbug.

Väl där mottagen av en fantastisk receptionist. Hon kom och satte sig i väntrummet och pratade lite. Sen kom han. Berättade om mina långa problematik. Sen kollade han i mina ögon:
-Jag ser att du har en blockering i din mage. Speciellt på höger sida.
Och en på vänster ljumske. (Jodå, bara förvånad över att han inte såg mer. Eller så sa han inget om det andra.)

Höger sida. Blindtarmen. Utomkvedshavandeskap x 2. Skar av muskel. Sammanväxningar.
Ljumske. Har ont men inte så det stör.

Vilket fall frågade han samma sak som min vc-läkare.
Fick 3 olika mediciner som jag ska testa i 6 veckor. Plus dricka en liter vatten med pressad citron i, om dagen.

Än så länge ingen direkt åsikt. Väntar och ser. Dagen efter ringer han dock upp. Mitt prov visade spår av äggvita. Samt hade ph-värde 5.5. Referens 6.4-6.8 som ska vara normalvärde.

Det gav ändå ett bra intryck. Samt en förklaring till återkommande uvier. Om det går att fixa det här med återkommande uvier med Homeopati kommer ingen vara gladare än jag. Efter att ha sökt för uvi i snitt kanske 6
3-4 x om året sen jag var 16 år.
Utan långsiktig lösning. Så hoppas jag en del på det här. Har dock inga förväntningar. Än. I lördags hade jag en blödning. Inte stor. Inte liten. En blödning. Trodde det var mens. Men det var det inte. Konstigt.

Det här var i början på förra veckan.
Dagen var jobbig. Det drar ju igång allt.
Och dagen var långtifrån slut efter att vi kom hem och pustade ut. Lily fick ont i magen. Hon har det ibland så Roger åkte och handlade godis och läsk. Om det skulle vara något. Vilket det var.
Hpn började krypa runt på golvet. Så jag fixade iordning. Han kom hem direkt och åkte in med henne till akuten. Hon kräktes av ont flera gånger. De tog uviprov. Hon hade blod i urinen. Hon fick penicillin. Furandantin. 6 piller x 2.
5 mg var. Det har inte varit lätt att få i henne det. Fanns ingen chans att lura henne på. Vi frågade hur vi kunde hjälpa. Och det har gått. Ett extrainsatt födelsedagskalas och firade 4.5 års. Barbiehus. Glassar. Brutalt dyrt blev det.  Samt halloweensaker.

Men tagit mycket tid. Och energi. De tror att den berodde på förstoppning. De skickade med ett lavemang hem och instruktioner till Roger. Jobbigt.
Och hon har fortsatt klaga över ont i blåsan. Så vi fick en jourtid idag. Inte kul. Uviprov har vi med. Nu var det bara crp.. lirkade nästan två timmar. Stackars. Hon var så rädd. Men till slut gick hon med på det.
Så oerhört jobbigt. (Leia och Linneagrejen drar ju igång.) Plus att det är så jobbigt att se Lily ha det svårt.

Ska lämna nytt imorgon.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>