Mys i vårt hus

Nja. Jag har uvi. Igen. Och ont. Så less på det. Det suger musten ur mig. 

Känner mig trött och tråkig. Vill bara vila, sova. Göra inget. Men det går inte nu när vi har barn. Ändå lycklig. Men trött. Roger har äntligen kommit igång med sin träning. Jag har pushat honom. Så nu är det min kvar. Svårt att få ihop tid och energi samtidigt. Det har blivit något lättare med barnen vilket känns skönt. Men de är fortfarande en handfull.

Jag vill kontinuerligt göra saker men känner mig fullständigt dränerad på energi. Julklappsångest första året någonsin. De har allt. Det är saker överallt. Vi har rensat och rensat. Inte sugen på att köpa mer att städa. Försöka fundera ut något mindre städbart.

Proverna från Gävle har inte dykt upp än. Ringt vc om urinvägsinfektionen. Gett upp och börjat googla på Homeopati.Not my cup.. men börjar bli desperat. Det tycks fungera enligt c 300 studier. Därav vet man inte hur. Och inte bara placebo. 

Så funderar på att testa. Vården hjälper inte direkt. Har tjatat i mer 2 år. Fick prova 4 mån kur men det hjälpte inte heller. Enligt internetmedicin så är händelseförloppet tydligt. E-coli. Men varför? Vilken obalans styr det? Är det någon obalans bakom? I så fall vad? Vill gärna veta. Svårt googla med ont och barn som klättrar, vill gosa, leka och amma fram till 23. 

3 thoughts on “Mys i vårt hus

  1. Jag har haft som du,,, ständigt uvi i flera år inget hjälpte, sen åkte vi till Polen, fick uvi där… Fick rådet på Apoteket att pröva nått som hette furaginum… De hjälpte på två timmar.. Nu tar jag de förebyggande vid situationer jag vet trigga uvi, ( vid sex etc) efter de ingen mer uvi.. Som ett mirakel,ett paket kostade under 20 kr också. Köpte typ 9 paket med mej hem när jag var där. Kanske går att få tag på på nätet ev? Ger inga biverkningar vad jag har märkt heller. De är i get rent Antibiotikum heller så kan inte ge resistens.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>