Dess långtgående konsekvenser 

För ett tag sen gjorde jag ju trippeldiagnostik på bröstet. Efter att ha genom åren varit på sjukhus mer än på ica. Träffat mer läkare än vänner. (Först nu börjar det känns ut sig.) Vilket fall så när vi var på väg dit så insåg jag att det var jobbigt. Utlämnande. Jag har gjort säkert över 600 ultraljud. Något jag gjort för mina bäbisar i magen. Men också vid mensvärk. Det är utlämnande. För att klara det så har jag stängt av. Men när jag skulle få bröstet undersökt så var det jobbigt. Det har alltid varit en privat kroppsdel. Jag stängde av. Jag hade en tid till naprapaten i veckan. Lika där. Jobbigt. Men skönt efter. Sen idag. Frissan. Det var inte igår. Jag försöker undvika alla kontakter där det ingår beröring och klä av. Rätt skönt att inte klä av sig hos frissan. Men det var ändå jobbigt. Håret går ner på rumpan. Nu har jag klippt en bra bit men det är långt än.

Det får efterverkningar. Mer än vad man tror. Att leva så i många år. 

Försöker sälja barnkläder. Blir avbruten var 5 minut. Försöker städa. Blir avbryten var 3e minut. Två, tre veckor med sjuka barn. Inte för att de leker mindre. Men de stökar till. Vi har i princip alltid rätt städat men nu har jag haft ett sånt där stökigt hem, lika länge som de varit sjuka. Jag mår inte bra av stökigt men hinner inte med. När Lily somnar är jag för trött. Och Leah är ju vaken och vill gosa. Hon somnar nu vid ca 23. Det blir tidigare och tidigare men långsamt. Brasa. Mys med barnen i soffan. Kvällsmat. Livet går framåt. Jag tror jag börjar få koll på hur framtiden ska se ut. Det känns bra. Magi i håret. 

One thought on “Dess långtgående konsekvenser 

  1. Vilket fint hår! Jag känner igen mig lite i beskrivningen av hemmet. Alltså det plockas fram i snabbare takt än jag plockar tillbaka. Så numera en enda röra. Och vi är trötta. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>