Tutte, nål i tutte

Somnade närmare halv tre inatt. 
Trots mående tog jag mig till kupolen och köpte nya kläder i måndags. Välbehövligt. Har svårt hinna det. Blev oväntat glad. Köpte 4 tröjor. 2 brallor. En poncho och lite smått och gott. Har haft och har lite planer. Leah har en alldeles förskräcklig hosta, jag har feber upp och ner men tvingade mig ändå till kupolen en sväng till igår. Köpte nya skor och nytt smink. 

Och efter 4 timmars sömn var det dags att gå upp. Vi åkte till Gävle. Jag hade tid på mammografin kl 10. Jag hittade en knöl i somras. Falun har ingen trippeldiagnostik. Så fina E berättade om hur det fungerade i Gävle. Ringde Falun. De gör bara mammografi. Syns inget görs ingen uppföljning. Trots att de vet att det inte syns där alltid. Pratade med E som vet och jobbar i Gävle. Jag fick numret av henne och ringde Bröstmottagningen. De var såååå gulliga. Fick en snabb tid. (I falun hade jag fått vänta en vecka extra plus jag var så missnöjd och det informerade om. Hon ringde senare upp och sa att jag kunde ju vända mig annanstans. Hon menade av omtanke. Tror jag. Hon var inte heller själv helt nöjd med Faluns rutiner.)

Så. Gävle idag. Läk kände. Gjorde mammografi. Ultraljud och en biopsi. Nål i tutte. Var typ livrädd (känns inte helt naturligt på något vis, lite obduction alienish mer som.. ) men det gick fint. Jag är så glad att jag valde Gävle. Tack E!

Sen blev mina barn bortförda ändå. De kom tillbaka innan jag hann blinka. De hade förvandlats till en hel armé  med apor. Herregud. Vi lyckades få i oss lite mat iaf. Till slut. Sen var de högt och lågt och överallt. Och trötta. Lekplats. Träffade en bekant lite snabbt. Jag var lite trött efter alla jobbiga undersökningar men det var mycket trevligt.

Båda barnen somnade på hemvägen. Kors. I. Taket. 

Vi åt. Jag vet inte hur jag ska hålla mig vaken i tio minuter till. Hade så ont i rygg och axlar när jag vaknade. Ont hela dagen. Preppade ett hett bad. Funderar lite på vad jag vill göra med mitt hår. Kan inte göra frisyrer.. det är helt enkelt för långt. 

Övriga bilder. Just ja. Har fyllt år med. 

One thought on “Tutte, nål i tutte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>