Lekpark och äppelmos

Mycket promenader. Mycket lekplatser. Plockat äpplen och så gör vi äppelmos. 

Är oerhört lycklig men lite trött. Vi har åter börjat prata om åren som varit. Jag har ju bloggat om det men vi har inte hunnit prata om det. Roger och jag. Allt försvinner i ett hav av barn. Barnprat och skrattande barn och ibland i barngråt. Leah är en nattuggla. Vilket är tufft. Men de två sista nätterna har hon somnat bud tio. 

Roger bär på sin sorg än. Han har en ventil. Men tycker mängden inuti är för stor. Nu har han börjat sin bearbetning. Det känns ändå bra att det kommer när det blir tyst på kvällen. Jag finns och tar emot honom i det. Det gör lite ont i mig att se honom i det. Vi delar ju allt det som varit väldigt nära. Min kropp gick ju genom allt. Han var med bredvid. Det är ju minst lika svårt. Om inte svårare. 

Min fina.. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>