Det växer så det knakar i vår dörrmatta. 

Känns fint. Hemtrevligt. Lily ska till sjukgymnast. Hon klagar över knäont. Vaknar på nätterna och skriker och är ledsen. 

Jag har varit till tandhygienisten idag. Tandsten. Tråkigt. Barnen är dock fortfarande förkylda. Innedag igen. Jag är lite trött och blek. Vill gå ut med barnen men får skjuta på det. Tack vare pokémon har mina trosor blivit större. Haha. Imorse var dom bara för stora. Jag har gått ner i vikt en men det rasar inte varje dag. Note: köpa nya underkläder i mindre size.

Tavlorna i trappen som jag tjatat länge om, börjar ordna upp sig. Blir avbruten var tredje ungefär. De är på tre väggar. Så en del kvar.

Försöker peppa mig och göra fotoböcker men det går långsamt. 

Måste ordna om dom kronologiskt när jag fått upp dom bara.

Känns så fantastiskt att fått tillbaka livet. Glädjen helt. Roger behöver kanske höja sin dos mot blodtrycket. Han har slutat med kaffe och det har hjälp lite. Det är läskigt med medicin. Han har tryck i bröstet. Biverkning eller ångest. Försöker få ut honom och springa men han är lite avig.. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>