Mycket pyssel. Mycket ute. Men fokus på pyssel då barnen är förkylda. Bilderna till trappen är på gång. 2 år. Leah klättrar överallt. Ignorerar alla tillsägelser. Hushållsgöra är rätt skönt. Och fint blir det. Men ligger konstant efter. Jämt. 

Jag har verkligen fått livet tillbaka. Det är så fint. Mellanmål blir ofta smoothies. De är roliga att göra och blir fina på bild. Båda barnen får ha plattor ibland. Lily spelar Pokémon go med oss och är jätteduktig. 

Vi har höstpysslat. Vi har gjort löv och en fladdermus. Och luftballong. Bilder sen. Badrum uppe. Ny packning. Tog ett tag innan jag förstod vad larmet var. Det tjöt. Trodde det var något larm först.

Så nu har vi inget vatten där. Letar nu kran. Ska fick testa lite olika packning först. Specialbeställd. Svårt få tag på.

Mår så himla bra. Däremot är jag lite trött. Men just nu känner jag mig ändå oövervinnlig. Det har lossnat och nu är det återhämtning. 

Måla taket blått har vi med gjort. Måla sista sen. Tapeter och golv. 

 Kanske klart till jul? Hoppas. Haha. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>