Leahs födelsedag 

Hon fyllde två år igår. Herregud. Jag födde ju henne igår. Och smärtan. Jag minns den som igår. 

Hon var sååå liten. Sex veckor för tidigt född. 3 veckor på neo. Hemskt. Hon var såå söt och gick inte upp i vikt förrän vi fick komma hem. Matade henne varje timma och mer. Hon blev trind. Nu är hon en livlig liten tjej, envis som resten av familjen. Energisk och charmig. Vi får ofta diska om allt. Bunkar. Kastruller. Vänder man ryggen till så vips har man extra disk. Hon tycker om att duka. Så fort vi börjar med mat eller fika dukar hon direkt. Hon rörde inte många miner nör hon öppnade några av sina paket.Lily gillade dom desto mer. På sista bilden är vår nya cykelvagn. Barnen satt och tittade på martin med filur nör vi kom hem. Lily spelar också pokémon go med oss. Hon är kanonduktig på att fånga dom. Ikväll pysslar jag och Lily till kalaset imorgon. Vi har slagit in lite paket och blåst ballonger och pysslat ihop lite humlor. Nu middag och sen lite nyckelpigor. Roger var och handlade lite goodiebags. Det ska bli spännande med fiskdamm imorgon. Lilla skruttor. Alla barnen. Gudmor har lovat komma i höst och det ser vi mycket fram emot. Mormor hade skickar kort som vi la i deras/barnens brevlåda. De blev glada även om Lily tyckte kortet var lite för mörkt. Hoppas även hinna med lite takmålning ikväll. 

Time goes by. Truly.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>