Det är inte att göra det som är mest kul iallafall. Det handlar om att göra det som släpar efter. Det man skulle gjort för länge länge sen. Det som ligger först på den äldsta listan. Mina tavlor. 

Jag och Roger spelar pokémon Go. Resulterade i ett köp av en cykelvagn. Vi brukar läsa på om allt. Dammsugare tog det oss över 5 månader att köpa. Cykelvagn 15 minuter. Tyder på en viss spontanitet iallafall. 

Nu pysslar jag och barnen till kalaset som är på lördag. Leah fyller 2 och det är sinnes vad tiden gått snabbt. Känner mig mer levande nu och tom min gamla hunnit har kommit tillbaka mer och mer. Splash!

På to-do-list! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>