En tripp neröver. Vi åkte ner på kvällen. Kom fram till pappa kl 1. Lily sov och Leah vaknade så la mig med henne medan Roger plockade in det sista. En mjuk skön säng och somnade nästan direkt. Upp kl 7. Packade. Umgicks lite innan vi for iväg till Kolmården. Det var liten skur med regn men sen massa sol och fint. Lunchen blev farmors pannkakor ackompanjerade av minst 5 getingar. Barnen klarade inte av att äta i svärmen. Klarade oss på klämmlisar och lite kakor. Delfinariet. Leah ville ha tutte så det fick hon. Hon somnade precis när showen började och sov rakt igenom. Hon vaknade när den var slut. Roger och Lily åkte delfinexpressen. Linbana. Ammade på den med. Lite läskigt var det men vi kom riktigt nära djuren.

Det var en bra dag. Efter åkte vi tillbaka till pappa. Han bjöd på en god middag. Sen hängde vi bara resten än kvällen. Dagen efter for vi och träffade barnens gudmor. Hon bjöd på mat på Harrys och hennes nya sambo och fina dotter var med. Barnen fick fantastiska presenter. Lily fick en ryggsäck med Frost och hårsaker. Leah fick Sofia-lego och en sandhink med spadar, också Frost. Överlyckliga barn. Mycket trevligt sällskap. Vi for tillbaka till pappa igen och packade ihop. Sen for vi till min mamma ute i skogen. Väl framme år vi middag. Lamm. Utsökt. Tog en kort promenad allihopa i skymningen. Vi var uppe rätt sent och tände ljus. Jag sjöng Leah till sömns i soffan och Lily somnade strax på mormors mysigt bäddade yogamatta precis bredvid oss. Vi tog ett glas rött och pratade. När vi blev för trötta bar vi in barnen till gästhus och somnade straxt. Är det något min mamma kan så är det att fixa mysig stämning. 

Efter en riktigt god frukost så jag åt så jag storknade. Nästan. Så tog vi en promenad ner till havet. Sen upp till huset och åt lunch ute i solen på terrassen. Vi umgicks lite och sen fick mamma och PO lite gäster. Vi åt applestrudle och fikade. Barnen fick presenter. (Leah fyller ju år snart.) Två tröjor och varsina 2 pussel. Vi umgicks lite till och sen packade vi in allt i bilen.

Bamseshow. Karuseller i Bamseland.

Delfinariet

Linbana

Kolmården

Harrys. På stan. Hos mormor. 

Hos mormor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>