Igår var en händelserik dag. 

Vi var till barnsjukhuset med Lily och hennes vikt. Det står still. Men hon växer. Vi ska få träffa en dietist. I nuläget känns det dock som att jag kan mer är dom men ska ändå ge det en chans.De kan ju hända ändå att de kan något att komma med något bra. Chansen är dock liten eftersom Sverige ligger så fruktansvärt Mycket efter andra länder samt efter gällande uppdaterande av forskning att råden de vanligen brukar ge är ålderdomliga och förlegade. 

Det vi brukar göra är att låta henne önska mat. Färga med karamellfärg. Lugnt och framplockat. Inget spring. Med mera. Vissa dagar går det bättre. Och bra. Andra dagar vill hon bara inte ha. Det kan vara genetiskt. Min syster var likadan som barn. Hon var helt enkelt inte intresserad av mat. 

Sen körde vi till lekplatsen och mötte upp med vänner. Det regnade av och till. Hagel. Jag tappade mobilen i backen och skärmen sprack på min vackra nya mobil. Måste vara karma. Haha. 

Vi åt ute i regnet. Det var mysigt. 

Efter det var jag till min nåldam och fick akupunktur. Ajajaj. Vi pratade mycket som vanligt och oroar oss över Rogers blodtryck. Nu har jag örat fullt med nålar på plåster. Känns inte lika effektivt fast mer långverkande. 

Vi hann också med att köpa takfärg till barnens rum. Nu händer det! Bara det roliga kvar. Måla tak. Måla väggar och tapetsera. Sen golven och lister. Sen äntligen äntligen inreda. 

Osams med mamma.. Hon är inte så intresserad av oss och det gör mig ledsen. Jag hamnar konstant längst ner på listan över hennes prioriteringar. Inget är för litet eller för stort för att vara viktigare än hela min familj. Roger tycker att det är förjävligt hur man kan behandla sina barn så. Samtidigt förstår jag förstår jag att hon saknar insikt. Men det hjälper inte alltid i stunden. 

 Jag accepterar det men det är så tråkigt för barnen. ”Ät bajs” skrev jag sist på sms över listan på haranger som gick iväg, för att jag tappade kontrollen över den konstanta besvikelse det ger. Åratal av upprepningar triggar. Och jag har dessutom pms. 

Leahs födelsedag närmar sig. Ser fram emot det. Har handlat presenter och är nästan klar. 

Nu färdig  sallad från stan. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>