6 år senare Linneas födelsedag

Mycket har hänt. Sen den dag Linnea dog. Vi fick Lily. Vi köpte hus och vi fick Leah. Jag har mått asdåligt. Varit kraschad. Haft bra dagar. Dåliga. Trötta. Orkeslösa. Energiska. Ständigt intensiva.Inget mellanläge. 

Nu tycks en viss balans ha uppstått. Solen skiner inuti mig som den gjorde förr. Jag är gladare. 

Ljuspunkter har varit vänner som kommit (och gått). Mjuka fina Elin från Göteborg. Energiska Elin från Jönköping. (Nathalie och Josephine och Michaela.) Vi satte igång något som har hjälpt mig framåt mer än vad jag kunde föreställa mig. Jag har bearbetat i massor. Fina Andrine. Hanna. Denise. Gurgi. Carola. Erika. Och bloggen. Bloggarna. Alla läsare. Ingen nämnd. Ingen glömd. Facebook. Många har varit ljus. Ljus som tagit mig vidare. Jag har lärt mig så mycket nytt. Jag vet inte hur det gått till men det har hänt extremt mycket bearbetningsmässigt sista två åren. Jag har kanske slutit fred med det. Men jag har inte slutit fred med vården. De som inte lyssnat. 

Mina armar värker inte av tomhet. De värker av muskelinflammation av bärande och sovande med barn.. istället, vilket är så mycket bättre. 

Linnea skulle blivit 6 år idag. Stora tjejen. Grattis på födelsedagen lilla strumpan. Vi köper tårta och sjunger. Det är ok. Jag har ingen huvudvärk än. Brukar få det. 
Grattis på födelsedagen Linnea önskar mamma. 

(Pappa och dina småsystrar med såklart.) 

One thought on “6 år senare Linneas födelsedag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>