Glad midsommar!

Leah pratar rätt mycket nu.
”Jag är ledsen.” ”Var är pappa?”, ”Ha den”. Hon är artig och säger tack. Hon har fasta rutiner själv. Allt måste vara på samma sätt. Hon är fortfarande en nattuggla. Vi försöker söva i många timmar. Förgäves. Hon är så envis.

Hon skrattar mycket. Envis som synden. Efter mig och Roger. Mysteriet om vem av oss som är mest envis är fortfarande olöst. Jag har småpysslat och vilat idag. Jag lät barnen och R åka på midsommarfest själva. Jag är så ohyggligt trött. Har frossat i god mat och dryck i tystnad för första gången på ca 4 år. Skönt.

Roger skickar bilder. Det var så skönt att vara själv i hela tre timmar. Fast det känns som fem. Leah har inte varit från mig så länge förut heller. Det är lite läskigt att vara utan henne. Saknar dom. Nu är de på väg hem till mig.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>