Lyxig men rörig och tuff måndag

Leah har upptäckt sin vilja. Den är fantastisk. I kombo med en förkylning som inte går över helt. Den kommer och går. Idag kastade hon full över hela golvet. Hon blir galen om hon inte får städa efter sig. (Stopp i toaletten nere.) Så jag har slussat upp båda varje gång Lily eller jag behövt gå. Under tiden hittade Leah en tuschpenna. Orange. Efter 12 sekunder var allt orange. Hon. Bordet.
Sen var jag tvungen att ta mig till banken. Det gick snabbt och Roger och jag åt sallad till lunch. Från tågstationen. Vid tre var jag gråtfärdig. Barnen är inte synkade och missförstånd på löpande band.
Barnen badade i poolen ute. Det var inte kul att få in dom. Dom vilade i soffan 30 minuter. Sen var det mellanmål. Leah ville inte ha. Sen handlade Roger på hemvägen så det blev meekatts helvetestimma. Som tur var hade han köpt rostbiff och potatissallad och lite sallad. Så de fick i sig mat snabbt fast det blev lite sent. Han hade också köpt paket till dom. Bamsetält varsitt. Jag önskade det för ett tag sen. Allt kommer till mig nuförtiden. Så skönt det känns. Lite extra sömn och vila hade gjort allt komplett.

image

Notera fotspåren som leder mot hallen. Det var tre gånger mer fläckar som inte syns med kameran. Det stänkte på köksluckorna och Lilys Bobby car.
Det blir ett spännande år det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>