Lily har varit till doktorn och tagit blodprov. Hon blir extremt skakad om hon får ett sår. Känner igen det lite från mig själv när jag var barn. Men det gick bra att ta blodprov idag. De på barnkliniken var fantastiska. Jag var hemma med leah som sover. Så jättebra att det gick vägen. De har tagit 7 rör med blod. Mjölk. Gluten. Sköldkörteln. Mm mm. Hon har fortfarande ont i magen dagligen. Min lilla älskling. Så nu får vi vänta och se hur det faller sig med provsvaren. Sköldkörteln kan ta iaf 5 dagar har jag för mig. Vi fick en återbesökstid annars hade vi fått vänta till i höst. Trots att det har hög prio. Så det var ju toppen.
Min lilla fina modiga tjej. Sitt första blodprov som stor tjej. En butterfly. Min lilla skrutta. Hon kommer troligen krascha lite i eftermiddag. Hon biter ihop. Vi får se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>