Inköp. En bänk till grovis. Planerat i 2 år. Äntligen gjort. Sen Ikea. Lite till gästhuset. Lekplats före och efter. Och Lily tröttade ur på hemvägen. Hon var leknödig och ville leka mer.
-Jag är leknödig!
Körde en Max på hemvägen. Nu monterar vi bänken. Och ska se om vi kan komma vidare i tvättstugan.

Leahs födelsedag är ju snart så försöker få ihop till presenter till henne.
Det är nu inte så lätt eftersom Lily har det mesta. En bekant la ut en traktor på blocket så vi köpte den. Leah älskar den. Hon har också börjat prova Lilys balanscykel. Hon pratar mer och mer och mer. Och mer.

Jag mår rätt bra. Vissa dagar är jag bara så fantastiskt trött. Ibland känns det som om jag aldrig kommer bli pigg igen. Det är svårt. Det känns svårt. Jag var så utåtriktad förut. Jag vet inte om jag har ändrats pga erfarenheter eller om det är tillfälligt pga av allt det tunga.
Jag är inte lika gladlynt heller. Jag saknar mitt gamla jag.
Det känns som att vi alltid ligger efter i görandet. Renovera. Städa.

image

Gästhuset lider av gamla vävtapeter.
Åh var jag vill göra iordning det. Ville haft det enkelt. Typ bara måla. Tydligen kan man ta tapetklister som en genväg innan man målar. Kollat på pärlspont men blir mer jobb. Tar längre tid. Nu lutar det åt det iallafall. Barnens rum. Står stilla mest. Bara spackla en gång till. Sen ”bara” ytskikten. Det är tiden som inte går att ändra. Leah är vaken sent. Tycks helt omöjligt att få henne somna tidigare. Vi har en del projekt på gång. Lusthuset. Jag har köpt nya gardiner. Äntligen. Fått upp ett par. Det kliar i mig att önskan att städa hela huset. Pyssla. Men det ges noll utrymme. Jag har släppt kontrollen på städningen. Uhua. Förut plockade jag allt inom synhåll. Nu har jag slutat med det. Det går inte. Inte så länge de är vakna.

Yoga. Träna och träna och andas. Försöker klämma in minutrar och sekunder här och var. Svårt. Men försöker. Saknar många av mina gamla vänner ibland. Jag växte ur så många. Många nya. Men tiden för umgänge är svår att få till. Jag har också märkt att jag blir alltmer privat. Jag vet inte varför. Skydda barnen? Dåliga erfarenheter? Tröttnat? Ingen aning. Kanske en kombo.

Nu ska vi bädda i barnens nya täcken i sängen. Sen sätta upp mer gardiner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>