Lily akuten, riddare och mors dag

I igår var en jobbig dag.
Jag inser att jag inte vill ta in Linneasorgen. Det är för mycket. Jag orkar inte. Vi var slutkörda båda två efter bvc och mvc. Plus beskedet. Beskedet var stort för oss. Känslomässigt. På det fick vi också besked om att Rogers prov på steriliseringen var bra. Inga simmare kvar. Mer att ta in.

Att försöka bli gravid så länge. Att ha burit och fött fyra barn. Att ha varit gravid så många år. Att inte mer kunna bli det. Att inte få känna barn röra sig i magen mer. Att veta att vi inte kan få mer barn. Just att släppa känslan att sluta försöka som vi levt med sååå länge. Att inte få amma någon mer nyfödd. Och samtidigt skräcken för att bli gravida. All stress och död.
Känslomässigt kaos.

Så dagen var seg igår. Vi la Lily. Hon vakande senare och skrek för hon hade ont i magen. Eftersom hon gått ner i vikt och tycks ha problem med magen så åkte Roger in med henne. Vi tänkte förstoppning som alternativ. Men läkaren inatt trodde inte det. Hon gissade på någon amöba eller infektion. Så det blir prover på barnkliniken måndag och tisdag.
Gluten kan vara ett alternativ. Eller diabetes?

Jag är dunderförkyld och har feber.
Och det blev ingen frukost på sängen eftersom jag är så sjuk.
Dessutom fick jag sällskap av en spindel. De stör mig en del.
Men jag är sjuk och orkade inte döda den.

image

Nu ska vi äta sen lunch och fira mors dag efter. Fira mig. Fyrabarns/tvåbarnsmamma. Imsy vimsy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>