Känslomässigt tuff dag, 4 årskontroll, getingar och spindel

Vi hade Home Made imorse (igår). Kl 9.
Vår ordinarie var ledig idag. Hade glömt det. Roger är till jobbet. Jag och barnen ligger i sängen. Hör något nere. Tänker att Roger glömt något. Hör steg i trappen. Inte Rogers. Får fullständig panik och gör som i skräckfilmer. Ropar hallå. En man svarar! Min hjärna stannade. Så pass att jag inte kan ta in först vad han sa.
Sen säger han. Jag är från Home Maid. Skulle städa kl 8. Jag svarar att det var nio och att jag kommer ner. Leah vaknade precis. Tar med henne ner. Ringde Roger. Han dubbelkollade med Home Maid. Mannen ber om ursäkt ock åker. Gör frukost. Lily vaknar. Hämtar henne. Ger barnen frukost. Känner mig helt uppjagad och slut. Tar någon timma innan jag lyckas lugna ner mig. Han kommer tillbaka och städar.

BVC. Lilys 4 årskontroll.
Hon ser bra. Hon kan alla ljuden. Balansgång lätt. Trädde pärlor. Hoppade på ett ben och ritade en gubbe. Med mage och ögon näsa mun med hår. Kunde alla ord i en bok. Hon fick dock en fail. Hon visste inte vad varmkorv är. Vi äter ju aldrig det. Det är ju allmänbildning. Så vi får väl köpa hem lite. Och hon har gått ner i vikt. Hon har klagat på magont så vi ringer vc på måndag. Hon sa dock att det var obsevandum på den. Lily äter rätt dåligt ibland. Hon äter inte klart. Hon springer från. Blev orolig. På ett jobbigt sätt.

Efter det besöket. Direkt. Hade jag min bm. Bm och bvc brukar samordna för att underlätta för oss. Det ÄR jobbigt med den situationen. Jag vet inte om det någonsin kommer gå över.
Jag har lite problem och misstänker framfall. Inget som syns just nu.
Tydligen gör jag knipövningarna åt fel håll också. Såklart. Får öva på rätt.

Det var jobbigt. Vi är dessutom hungriga. Åker till Ikea för middag. Leah har somnat så vi åkte till Sibylla istället. Jag åt i bilen och de andra gick in. Leah sov ju. Åkte hem. Roger och Leah tog in posten. Brev. Stort kuvert från patientnämnden. Vi gjorde en anmälan för ca 1.5 år sen. När vi ringde för ca 3 veckor sen (eller mer) fanns inte fallet registrerat. Så vi har förberett för att skicka in en ny. Vi fick bifall. Det gick genom. Bekräftelse på att de gjort fel efter att inte ha blivit lyssnad på är så skön. Men varför är det så nödvändigt med det utifrån? Det borde räcka med att vi vetat det hela tiden.
Det gjorde oss också ledsna. För det betyder att om de gjort annorlunda så hade det kunnat undvikas.

Jag kraschar rätt hårt. Gråter. Tänker.
De gjorde fel. Och vi får ersättning. Kompensation.

Vi fick också begravningskostnaden tillbaka samt extra för dröjesmål.
Minus skatt. Men det känns väldigt väldigt bra. Bekräftelsen är värd mest.

Och jag vet att den inte borde spela roll. Men det gör den. Var ut med Roger till bilen och hämtade lite saker under kvällen. Roger tittade in ovanför springorna vid dörren. Såg 4 getingbon.
Och finns säkert fler. Två var gigantiska. Bild imorgon.

Går för att dubbelkolla att dörren är låst. Och det sitter en spindel på dörren.

Händelserik dag. Helt slutkörd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>