Offer för min egen framgång

Det är lyxigt att få vara med mina barn. Men jag har undvikit att skriva. Delvis för att det är svårt att ha ork. Och tid. Samtidigt. Dels för att jag inte vill gnälla.
Jag har ett troligt framfall på gång. Jag har muskelinflammation i båda armarna. Och jag har bihåleinflammation. Tredje veckan nu.

Roger var hemma första veckan. Sen har det gått hyfsat även om det varit skakigt med ork.

image

Jag är på väg att starta eget. Det är i planeringsstadiet än så länge. Känns framgångsrikt alldeles redan.

Leah. Lily är extremt snäll och mjuk och omtänksam. Envis. Inte så flexibel. Bestämd. Leah. Ja,  ett kapitel för sig.
Hon är så trygg att det nu slår tillbaka på mig. Hon har ritat i tv-bänken. På tvn. På de klädda stolarna. På väggarna. På bilen. Vilken hon också vill kasta skräp på. Grus och sånt. Hon plockar gärna blommor i mina planterade rabatter och krukor. Hon försöker klättra på allt. Står på stolarna och hoppar. Det tar en timma att få på henne kläder. Hon kastar all mat hon inte äter på golvet. Spottar gärna ut den också. På golvet.
Helt orädd. Dock har hon ramlat några gånger och skrapat uppå sina knän och en tå. Lily lär sig cykla. Hon kan nästan helt själv. Det går bra så länge hon inte vet att Roger har släppt. Hon har bra balans och koordination.

Skönt att få det städat idag. Nu blir det en lugn kväll. Om de somnar i tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>