Feber och förstörd nattsömn pga tandborste

Igår kväll upptäckte jag att jag hade feber. Mådde asdåligt. Någon gång inatt exploderade en förkylning.

I förrgår la vi oss vid typ ett på natten. Leah var kinkig. Hon somnade till slut. Hon har tänder på g. Roger somnade. Jag låg vaken. Plötsligt hörde jag ett ljud. Inte en duns. Utan mer som en borr. Fick superadrenalin. Väckte en mycket förvirrad Roger. Sömndrucken gick han upp. Kom tillbaka med Lilys elektriska tandborste. Han stängde av den. Vi la oss. Han somnade. Den gick igång igen. Den låter högt på natten. Vi var lite oroliga för batteriet och alla bränder. Den var också nyladdad. Så vi enades till slut om att lägga den i öppna spisen. Den gick igång igen vid halv tre. Jag var vaken och lyssnade på dess vibrerande eko i öppna spisen, i en timma. Försökte vänta ut den. Till slut somnade jag av det irriterande ljudet.
Halv fyra.

image

Där står den. Som ett urbrunnet ljus i vårt ekande hus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>