Nöjda barn

Jag försöker hålla barnen nöjda hela dagarna. Lily är trött ofta. Leah får tänder. Min energi går till det. Det är sällan jag har någon energi kvar efter när de somnat. Det är svårt att hinna så mycket. Lättare hade varit om Leah hade sovit men hon är så rackarns envis och följer min dygnsrytm till punkt och pricka. Förutom att jag vaknar allt tidigare och hon sover en timma länge än mig.
Jag har lyckats rensa gräs från kantstenarna son växt över. Bilen är på verkstaden så nu har vi ingen bil på ett tag. Först var det det ena och nu är det något annat. Vi behöver byta bil. Men tiden att leta en ny finns det inte så mycket av. Jag har sällan tid över till att ens ta en dusch. Har jag tur är det varannan dag. I sämsta fall var tredje. Leah är extremt lättväckt och hon vaknar om jag inte är där. Listan på saker att göra växer. Och trots home maid så hinner jag inte plocka undan längre. Känns som jag håller på att förlora mot leksaker. Barnkläder och saker. Jag har således sänkt ribban.
Inuti är jag trött men piggare. Jag har också börjat tappa vikt. Ca 1 kg om dagen. Vet inte riktigt varför. Men just nu känns det bra. Har ju lite av ta av.

Känslor och tankar får liten plats. Det kostar mängder med energi att kommunicera mellan varven. Det är oftast roligt och då ger det energi.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>