Det jag funderar på mest är tid.
Jag har ju så mycket jag vill.
Men när barnen sover finns ingen ork kvar.
Jag har idag trots sjuk lyckats vika lika tvätt. Sytt ihop en trasig nalle. Sytt dit en antenn på en gunghäst. (Gungbi.)

Lily snorar och nyser. Leah snorar och nyser. Jag är snorig men inte alls som de. Får se hur det här blir.

Min mobil badade och drunknade förra veckan. Jag kördeåterupplivning och det fungerade. Tills batteriet tog slut och det inte gick att ladda. Haft den på lagning. Nu har jag fått tillbaka den.

Jag har börjat spela sims 3 eller mer korrekt börjat bygga en ö. Hjärtformad. Med rabbitholes. Alltså byggnader som man själv inte kan gå in i. De och att sätta ut vägar är knepigt. Massa laddande och programmet jag bygger i är beta. Så det är lite.. instabilt.
Buggigt. Kraschar lätt. Men det kan bli fint. Lily har hjälpt mig.

Rogers hår är grått. Det gör ont när jag ser alltfler gråvita hårstrån. Sorgen. Tog upp det idag. Men han sa bara att det var hans mammas fel. Hon blev gråhårig tidigt. Min fina underbara Roger. Igår limmade jag ihop en fåtölj till Lilys Barbie. Hon var inte jätte imponerad. Alls. Känns som att jag får öva. Mycket.

De växer så fort. Lilys jacka. Lilys stövlar. Lilys ska det vara.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>