image

Igår.

image

Jag skottade igår.
Vet att utmattningssyndrom ger skador på frontaloben. Fokus och koncentration. Tänker att mycket är jobbigt. Gärna om det har fler steg. Tex sortera in besticklådan. Sortera kan vara urjobbigt just nu. Tvätt. Jag
sorterar allt hela tiden. Vet var alla mina, Rs saker och båda Ls saker är. Listor i huvudet. Osv. Men igår skulle R skotta snö. Vi har en rätt stor uppfart. 4 bilar får plats lätt. Så jag började. Jag orkade nästan hela. Yey, mig! Jag lämnade det runt bilen. Stora L fick följa med ut liten stund. Fast hon hade feber. 39.3. Påverkar henne inte nämnvärt.
Hon får svackor bara. Trött och sover och sen kör hon igen.
Lilla L har ont i magen ibland. Och vad av hon kan bli. Arg som ett bi.
Vi som trodde att det barn inte kan bli mycket envisare än stora L..

Maken R behöver jobba lite så han körde halv dag. Lilla L är med hostig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>