I år är första året jag inte är eller har varit gravid sen 2007.

Ett år där jag fått försöka inse att vi är en tvåbarnsfamilj. Ett år där min finaste Lily har fått se sin fina lillasyster bli större. En syskonrelation.
Ett år tjockfullt med sömnbrist och utmattning. Ett dimmigt år med guldkantat glitter helt enkelt. Där jag liksom gått på någon typ av autopilot an trötthet. Där de bara det absolut nödvändigaste har fått plats. (Och lite till eftersom jag velat mer än orkat.)

Det nya året är mer medvetet och klarare. Mer mindfulness. Mer möjlighet att uppleva mer med ett högre medvetande. Se längre utanför småbarnsåren.
Mer umgänge igen och förhoppningsvis bli färdiga med jätteprojektet barnens rum.

Det finns mycket att tillägga. Men hinner inte eftersom vi ska göra oss fina att hälsa det nya året.

Gott Nytt År på er alla som läser. Istället för att dela en vacker nyårsbild på 2016 och fyrverkerier som jag nu ser facebook svämmas över av (Jag var naturligtvis först med att ändra på facebook kl kvart i 3 inatt.) Så väljer jag nu en bild mer hrm.. ärlig av nuläget.

image

Gott Nytt År!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>