image

Huset städat. Fick duscha i lugn och ro.
Yey! Roger har gjort Jansson. Allt är köpt. Beställningarna har kommit allt av det. Sista kom idag. Hittade pyssellåda till Lily. Perfekt. Pepparkakshuset är gjort.
Fyra paket kvar att slå in. Vi har ju köpt rätt mycket julklappar tidigare men i år har vi tagit det lite lugnare på den fronten.
Min ena julklapp till Roger är en dejt.
Sen är det leksaker och kläder. Egentligen inget speciellt. Jo. Lily önskade sig en Barbie. Letade på en fin i passande slit och släng-prisklass.
Har brutalt ont i ryggen så hoppas på en massage ikväll. Naprapaten sa till Roger att ont är bra och han inte skulle lyssna på mig om Roger tog i för hårt. Kul. Hahaha. Vi vet ju båda att han lyssnar på mig. Fick boka om en tid där. Så nu har jag verkligen ont igen.

Men ett bad kanske. När vi nattat Lily.
Jag är helt slut. Men det är trevligt att allt för en gångs skull är klart i tid.
Första gången på flera år typ. Utan stress. Riktigt skönt. Köpte biobiljetter till vår städis som julklapp. Nu har hon städat här i nästan ett helt år.
Så glad i henne. Liksom vår barnvakt. Helt fantastiskt vilken tur vi haft.
Orkade inte hämta kläder efter duschen så har Rogers Onepiece på mig.
Mysigt. Tvättar gör jag ju iof. Men det är ett nöje.

Allt känns bra. Om något saknas så är det snö och mer godhet i världen. De hade varit trevligt.

2 thoughts on “Äntligen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>