Det känns som om vi äntligen börjar uppnå lite ordning efter flytten. Dels är kontoret nu uppdtädat och rensat. Det gör nog mycket till och att entrén är fixad. Vår tillfälliga avlastning blev mer tillfällig än vad vi önskat och planerat. Vi hade tänkt 6 mån ungefär. Men det blev/blir nog bara en. Jag är genast lite gladare. Dansar mer med barnen. Leker med mer inlevelse. Lily somnar tidigare. Vi får lite tid att plocka och lite mer sömn.
Det känns bra.
Väldigt bra.

Roger gick till jobbet i måndags/idag fast jag och Lily var sjuka. Jag vet inte varför han tror att jag är så kapabel. Det var en vidrigt tröttsam dag. Plus att Leah inte har sovit. Låg lite på soffan 3 minuterspauser. Det fick gå ändå. Men upp och hoppa. Kissa toaletten. Byta blöja. Hämta saker. Pyssla. Avleda Leah från Lilys..
Tills jag fick ont i magen. Är det första mensen efter förlossningen? Den som gör så fasansfullt ont? Det går i vågor just nu. Är så van vid den. Men med två högintensiva barn.. går det inte att  slappna av och då blir det värre. Hoppas slippa ambulans,  morfin och hela baletten. Jag kan hantera det just nu. Men med barn är det jättesvårt.
Överväger ta Atarax. Det har hjälpt förr. Men jag ammar så det är inte toppen. Det är en 3a på janus. Men med tanke på barnets ålder och att det är en engångsdos vet jag att vissa fått det utskrivet. Det tråkiga är att det går över till Leah. Voltaren har hjälpt. Men inte Diklofenak.
Jag är rädd för den smärtan.
Det är lite som förlossningen. Värre.

Men jag är glad över ordningen.

Roger ska spänna upp en duk. Sen kommer snubbar och isolerar. Snigelfart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>