Bilder massor

image

Kök. Barnens lånade. Vårat bibliotek. Hallen. Kök. Hallgolvsröra. Nya projektet sist.

image

Kontoret är nästan helt färdigt. Blommor har vi ordnat några nya. Sorterat papper. Tavlor står kvar och väntar på barnens rum.

image

Köksröran. Leah är som en liten inbrottstjuv. Drar ut allt hon kan. Överallt. Minitromben. Lily frukost.
Hon har gått ner 6 hg sen hon började på dagis. Hon är svår på lunchen. Hemma äter hon bara om vi har matro. Inget spring. Jobbigt. Nu när Leah inte heller har ökat sen Maj. Vi äter bra. Ekologiskt. Nyttigt. Det har alltid varit så med Lily. Lite high need baby plus maten. Det enda som fungerar är att göra det roligt. Karamellfärg.
Inte blanda maten. Hon vill ha allt separat. Nu går det bra att blanda fil och müsli. Hon ändrar reglerna lite då och då.
Idag var vi på kalas. Det var roligt.

image

Roger har båda i famnen. De springer runt utanför i vackra höstsolen. Papper till paketet. Leah med munnen full i gurka. Leah är galen i gurka. Hon fick smaka bulle av Roger för tag sen. En nypa bara. Sen såg hon att han åt det idag. Hon skrek som en wraith galen av lycka. Men gurka gillar de båda. Tomater och paprika. Deras godaste.
Galgar i hallen. Saker på alla golv. Trött tvåbarnsmamma. Leah gunghäst. Lilys tavlor.

Sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>