Kom idag med sin son och hälsade på.
Det var roligt att köpa lite presenter. Pussel, bilar, böcker, kläder till lillebror och lite till syster.

image

Hämtade smörgåstårta, prinsesstårta. Köpte också fina underställ till mina barn. En overall på POP. Den rosa. Didriksen har vi sen förut och Reima. Lily behöver nog en till overall med. Hårsnoddar och en mysdress till Lily. En rosa. Vi åt lunch. Gick till lekplatsen. Min äldsta dotter är en månad äldre än hennes son. Min yngsta dotter är en ca 6 månader äldre än hennes yngsta son.
Så våra barn är rätt jämngamla.

Vi pratade om det här med att dela. We did. Jag berättade att Lily har svårt att dela. Det har hennes 3-åring med. Jag sa att jag skulle inte vilja dela med mig av mina leksaker/mobil/böcker/pennor/bollar till vem random person. Man säger ju att barn lär sig sånt. Jag vill inte lära mig att dela med mig. Jag vill helt enkelt ha mina saker ifred.
Jag är lite störd över att man tvingar sina barn att dela med sig. Samtidigt är det ju roligt att tex spela spel eller leka tillsammans. Då ska det ju vara på lika villkor. Men ändå så stör det mig.

Det var hemskt roligt att hon kom.

image

Jag brukar inte vilja ha godis.
Men ikväll så. Jag köpte sura tefat.
Smakar papper först. Sen surpulvret.
De är verkligen inte jättegoda. Men jag gillar dom. Konstigt nog.

Nu vecka imorgon.
Och vi har fått huset städat. Just nu har vi vår städperson på fredagar också.
Det var fint. Leah är som en liten inbrottstjuv nu förresten. Hon drar allt. Idag hindrade jag henne från att ta ut alla ca 100 delar porslin ur lådorna. 4 olika servicer. Det hade just varit snyggt.
Hon är som en galen japan. Liten. Vig.  Snabb. Oberäknelig. Smidig. Smygande liten ninja.
Plockar in leksakerna i leksaksköket säkert 7 gånger om dagen.

Vi väntar på cellulosaisoleringskillen nu som ska komma och isolera kattvindarna. Sen snickarna. Here we go!

4 thoughts on “Min syster

  1. Mysigt att kusinerna är så jämngamla. På mina och min systers barn skiljer det sex månader på våra döttrar och tolv dagar på sönerna :-) De har haft mycket kul ihop under åren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>