Båda barnen sjuka

Varit en slitsam helg.
Ny tag i imorgon. Måste försöka få lite vettigt gjort.
Roger har grejat mycket. Min underbara plutt.

Lämnakantperioden.
Den period som jag lämnade kanter på bröd. Jag gör tydligen det som gravid.
Intressant. Leah gillar att äta gurka. Hon gillar gurka. Lily är som en liten tonåring.
Hon vill bara göra saker hon älskar.
Hon älskar den och den och det och det.
Dela med dig. Det förväntas av barn. Jag själv ger gärna bort saker för det är roligt. Men dela med mig gillar jag inte jättemycket. Jag gillar att ha mina saker ifred. Mest för att jag är väldigt väldigt försiktig och rädd om mina saker. Folk brukar inte vara så rädd om mina saker. Får inte tillbaks det jag lånar ut. Har jag pajat något så köper jag nytt. Så enkelt är det gör mig. Lily. Gillar inte dela med sig. Nu är det ju bra om hon lär sig. Mjo varför? För att inte uppfattas som odräglig? Empati?  Snäll?
Hon har empati. Hon är snäll. Hon är extremt snäll och empatisk. Man får låna om man frågar. Hon gillar inte folk som tar saker. Funderar lite på det. Måste man lära sig det och varför?
Hon är inte omöjlig. Vissa vänner går. Andra inte.
Leah går ju nu. Hon är rätt relaxed. Lily var inte det. Lily var vinden. Stormen. Energi. Rörlig. Leah är rosam. Lugnet. Vilja men lungnare.
Med vagnen. Hade Lily somnat så vaknade hon och blev arg om jag tippade den. Var hon vaken och jag toppade den blev hon förbannad.
Leah blir knappt itriterad. Allt fungerar med henne. Med Lily fungerade inte så mycket och hon styrde med järnhand. Vilja. Och utan tålamod. Leahs är bredare. Leah är som att ha ett barn. Lily är som att ha 3.
Hört att vissa har synkade barn/syskon.
Vad är det och hur får man dom att bli det? För mina är inte det. Aldrig varit. De sover inte ens samtidigt på nätterna. När de sov i skift och jag fick fåtal timmar sömn var det tufft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>