Lily sjuk och antikroppar

Hon har 38.7. Kanske lägre nu.
Roger åkte och storhandlade när Lily sov. Vi hade tänkt handla i fredags..men klarade oss ändå hela helgen..sen i
måndags. Men det blev inte av. Idag blev det dock kris.
Vi har tydligen resurser. När Lily sov.. (Roger tog med sig Leah) så städade oc rensade jag ur frysen. Vi hade 17 paket lax och torsk. En full låda med frysta grönsaker. En rätt full frys. Sen tog jag mig genom skafferiet. Rejält urrensat.
Kryddskåpet. Sen tog jag slut.
Gick och duschade i spadelen. Skulle flytta en korg på duschväggen. Gjorde det. Drog allt jag hade. Det är då had inser att jag har lagt fingret på en rakhyvel. Blodet vara rinner. Jag duschade med Leah. Själv. Sprit Tack alltså till såret. I samma veva vaknar Lily och kommer ut. Roger hämtar sprit. Had spritar. Roger lägger Lily. Gör välling. Leah fick jag söva.
Kaos. Men ändå lite vettigt gjort idag med. Bokat tid med vår familjepsykolog.
Vill prata om Lily.
Vi har ingen det så många kallar trots. Vi har i ingen stress på morgonen. Hon har alltid får sova färdigt. Aldrig, väldigt sällan blivit väckt på morgonen.
Jag har inte stressat henne. Jag kräver inte mer saker av henne av vad hon klarar av. Är hon arg så är det oftast för att hon vill göra mer än vad hon kan. Typ hälla mjölk. Då vill hon bara ha ökat ansvarsområde.
Tills häromdagen. Då fyllde hon hela toaletten med toapapper. Och jag har ingen aning om varför. Alls.
Så ringde henne och bokade. Vi har gränser och rutiner så jag gissar att det inte har med det att göra.

Bvc trodde att det var upptakten till mer.
Men jag är inte säker. Men ändå skönt med lite input. Better safe than sorry.

Och snart ett nytt spännande inlägg om amning. Hur bäbis kommunicerar med mamman vid amning om vilka antikroppar den behöver när bäbis är sjukt. Jag måste översätta. Så koner att göra det enkelt så ser alla kan läsa och förstå. Lätt.

2 thoughts on “Lily sjuk och antikroppar

  1. Har jag förstått dig rätt? Ringde du psykologen för att Lily fyllde toaletten med toalettpapper? Är det inte ganska normalt att barn gör sådana bus? Även sånt bus som de vet att de inte får göra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>