Lite knasig vecka

Lily var på sin avlastning.
Eller min.
Roger jobbar ju 75% eller vad det är. På fredagar brukar han vara ledig. Men nu är det något igen på eftermiddagen. Han tog ledigheten igår istället.
Men det blev en tuff dag idag. Lily var sjuk. Hon har inte varit riktigt sjuk sen Januari. Eller? Hon har runt 39 graders feber.
Hon har kinkat och gnällt så jag bara gråter inuti. Jag går sönder när hon mår dåligt. Det är väldigt intensivt med mina barn. Men än mer om Lily är sjuk. Herrejesus.

Eftersom min avlastning är tillfällig men ändå på ett tag så kommer Roger snart gå upp i tid. Vi diskuterade det i somras. Men inte fullt på en gång. Han kommer också att få ta all vab och halva fredagar. Istället för hela. Alltså 4 tim mindre. Vi testar så. Jag mår lite bättre. Betydligt. Men samtidigt är jag väldigt skör och kraschar i princip lika lätt som en sjuk Lily några gånger varje dag. Men om mållinjen på minus och jag var en meter under den så står jag nu på noll. Jag dammsög nere idag och jag orkade det iaf. Plus lite annat.

Nu på kvällen är jag trött och seg. Börjar känna mig snuvig. Febrig. Får se hur det här blir.
Har ju klarat mig förr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>